Bemutatkozás

RPMA Korlátolt Felelősségű Társaság

Düfa gyári mintaboltként, több éves szakmai tapasztalattal szolgáljuk ki vásárlóinkat festék és építõipari termékek körében. Cégünk egyaránt áll rendelkezésére lakossági felhasználóknak és vállalkozóknak, valamint mindenkinek, aki felújítással, dekorálással vagy egyéb építõipari tevékenységgel foglalkozik.
Magyarországi piacon jelenlévő festékgyártókkal, nagykereskedőkkel közvetlen kapcsolatban állunk ezáltal gyorsan és hatékonyan tudunk reagálni ügyfeleink kérésére, elvárásaira. Arra törekszünk, hogy vásárlóinknak mindig a legjobb minőséget a legjobb áron tudjuk nyújtani.Célunk a professzionális festék és hőszigetelő rendszerek ismertetése és értékesítése a gazdasági szempontok figyelembe vételével.
Mi nem rövidtávon gondolkodunk nem csak eladni akarjuk a rendszereinket, hanem hosszútávon karbantartani is!Díjmentesen adunk ajánlatot minden megkeresésre! Szolgáltatásaink egyedüli mércéje csakis vevőink elégedettsége lehet, melyre visszatérő ügyfeleink egyre nagyobb száma szolgál bizonyítékul.

Győződjön meg róla Ön is.